Google+

Általános információk/Üzletszabályzat

Bejelentkezés előtt a tudnivalókról itt tájékozódhat:

Nyitva tartás

A Magnolia Day Spa a hét minden napján 9.00 és 21.00 óra között várja vendégeit.

Foglalás, érkezés, késés

 • Időpontot telefonon vagy e-mail-ben lehet egyeztetni. Javasoljuk, hogy minél előbb foglalja le időpontját a Magnolia Day Spa-ban, hogy munkatársaink az Ön számára legmegfelelőbb kezelést tudják felajánlani.
 • Csoportos foglalásnál, valamint ha a foglalás értéke magasabb mint 40 000 Ft, a foglalás megerősíteseként előleg fizetése szükséges, mely a foglalás értékének 50 %-a.
 • Célszerű az egyeztetett időpont előtt kb. 20 perccel korábban érkeznie, hogy elegendő idő maradjon a kezelésre és az arra való felkészülésre. Bejelentkezéskor kérjük töltse ki az egészségügyi kérdőívet, s jelezze, ha terhes, műtéten esett át vagy bármilyen egészségügyi problémája van. Ilyen esetben előfordulhat, hogy az Ön által választott kezelés nem ajánlott, szakképzett munkatársaink segítenek a megfelelő kezelés kiválasztásában.
 • Esetleges késéséről szíveskedjék tájékoztatni minket. Késés esetén az előre egyeztetett időpont lejártáig tudjuk biztosítani a kezelést a zökkenőmentes működés érdekében. Mivel az Ön után következő vendég is megadott időpontra érkezik, így az Ön kezelése rövidül a késés arányában. A kezelésért/szolgáltatásért az előre egyeztetett kezelés/szolgáltatás díja kerül felszámolásra.

Lemondási feltételek

 • Amennyiben az egyeztetett időpont mégsem megfelelő az Ön számára, kérjük, legalább 24 órával előtte szíveskedjék jelezni, ellenkező esetben a kezelés árának 50%-át felszámítjuk. Csoportok esetében ( 5 vagy több fő) a lemondást az időpont előtt legalább 48 órával kérjük jelezni, ellenkező esetben a kezelés árának 50%-át felszámítjuk.

Magnolia Day Spa Ajándékutalvány

 • Amennyiben szolgáltatásainkat ajándékutalvánnyal veszi igénybe, az Ajándékutalványon szereplő kezelés annak értékéig szabadon változtatható. Kérjük, változtatási szándékát időpont-egyeztetéskor szíveskedjék jelezni. Az utalvány készpénzre nem váltható.
 • Az Ajándékutalványt bejelentkezéskor kérjük a recepción bemutatni.
 • Az Ajándékutalvány a Magnolia Day Spa hivatalos aláírásával és pecsétjével együtt érvényes a kiállítástól számított 6 hónapon belül.

Kedvezmények

Többszörös kedvezmények nem összevonhatók.

Fizetési módok

Fizetés készpénzzel, SZÉP kártyával, egészségpénztárral, és bankkártyával történhet.A Spa létesítményeinek használata

 • A Fürdő- és Szaunavilág használata, teaház kínálatának fogyasztása 8 500 Ft/fő értékig kezelést igénybe vevő vendégeinknek 2 000 Ft/fő.
 • A 8 500 Ft/fő feletti értékben igénybe vett kezelések és kezeléscsomagok ára tartalmazza a Fürdő- és Szaunavilág díjmentes látogatását, valamint a pihenőtérben korlátlan tea, gyümölcs és sütemény fogyasztását.
 • Kezelés igénybe vétele nélkül is van lehetőség Spa szalonunkat felkeresni. A belépés díja: 5500 Ft (4 óra időtartamban), amely tartalmazza a pihenőterek, zuhanyzók, öltöző igénybe vételét, a Fürdő- és Szaunavilág használatát, valamint a pihenőtérben korlátlan tea, gyümölcs és sütemény fogyasztását.

Ajándékutalvány

Aktuális ajánlataink


Töltődjön fel nálunk! Exkluzív és terápiás masszázsok, kényeztető arckezelések, fris-
sítő testradírok, elegáns teaház, fürdő- és szaunavilág! Ne hagyja ki különleges akciós ajánlatainkat sem!
További részletek...

Galéria

Elérhetőségeink

Magnolia Day Spa
H-1054 Budapest,
Zoltán utca 3.

[telefon] +36 1 269 0610
[e-mail] info@magnoliadayspa.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – Vasárnap: 09.00-21.00
Copyright © 2011 magnoliadayspa.hu Minden jog fenntartva.