Google+

Bemutatkozunk

Gondolta volna, hogy Budapest szívében, a Parlament mellett egy különleges világ várja? Lépjen be a Magnolia Day Spa üde, hangulatos világába, ahol egy pillanat alatt kizárhatja a külvilágot, s kezdődhet a varázslat!

Megtapasztalhatja egy egzotikus utazás jótékony hatásait, legyen bár célja a kiszakadás a hétköznapokból, egészségének, szépségének megőrzése vagy kisebb egészségügyi problémájának kezelése. A Magnolia Day Spa a tökéletes kikapcsolódás, a testi-lelki harmónia helyszíne. Az exkluzív és terápiás hatású masszázsok, különleges kezelések az összes érzékszervet megmozgató kalandra invitálják. Teljes az elmerülés, mintha kellemes utazást tenne, amely során táplálja, regenerálja és szépíti testét, szellemét és lelkét. A Magnolia Day Spa csakis természetes eredetű hatóanyagokat használ, melyek tökéletes szinergiában fejtik ki hatásukat a bőrben.

A relaxálás a kezeléseken túl a pihenőtérben lazítva folytatódhat, melyet egy finom teával, süteménnyel vagy gyümölccsel tehet teljessé.

A fürdő világának hidroterápiás élményei a tenger hullámait idézik, a szaunák a teljes tisztulásban és méregtelenítésben segítenek. A vízzel gyógyítás (Sanus Per Aqua - SPA) már az ókori Rómában nagy jelentőséggel bírt. A balneum a társadalmi események helyszíne volt, a nyugalom, a megbékélés, a feltöltődés szigete. A szaunák elődje, a caldarium is megjelent már ekkor, forró levegőjű termek álltak a fürdőzők rendelkezésére. Törekedtünk rá, hogy a rómaiak által felfedezett ellazulás a Magnolia Day Spa gazdag kínálatában - Kneipp medence, páros és hat személyes hidromasszázs fürdő, klasszikus finn szauna, aromaszauna, infraszauna - is megjelenjen és Ön az aktuális állapotának leginkább megfelelő spa élményt választhassa.

Keresse Aktuális ajánlatainkat, melyekkel időről–időre más helyszínre repítjük.

Ha ideje annyira szűkös, hogy nincs módja elmerülni egy-egy kezelés jótékony hatásaiban, Expressz masszázsainkkal 30 perc alatt nyújtunk segítséget pl. feszültség okozta hátfájásán vagy fejfájásán.

Cégeknek és csoportoknak szóló ajánlatunkat személyre szabva alakítjuk ki. Állunk rendelkezésére!
- a hideg és meleg víz stimulációja, séta a tengerek, óceánok, gleccserek kövein. Nyugtatja az idegrendszert, stimulálja a nyirokkeringést és a talp olyan izmait dolgoztatja meg, amiket a hétköznapokban nem használunk.

- a víz élvezete, ellazulás gyermeki énünk felfedezésével egy tökéletes hőmérsékletű fürdőben, miközben gerincünket, derekunkat és vállunk feszült területeit számtalan vízsugár masszírozza és lazítja el.

- 80 és 100 celsius fok közötti hőmérséklet, 10-30 % közötti páratartalom a kellőképpen előkészített testet szinte sokkolva méregteleníti, indítja be a méreganyagok kiválasztását és rugalmassá teszi a kötőszövetet.

- több, mint a klasszikus finn szauna, mégis ugyanaz. Esszenciális olajok segítik bőre pórusain át felszívódva eljuttatni azok permetét nyirokrendszeréhez, orrán át belélegezve hatni idegrendszerére. Komplex hatása méregtelenít, rugalmasít, fertőtlenít, nyugtat és stimulál egyszerre.

- A víz élvezete után, a hidroterápia lazító hatását élvezve folytathatja teste és lelke kényeztetését az infraszaunában. A 34 fokos átlaghőmérséklet a legmegfelelőbb az esszenciák kioldására. Adja át magát az Önt körülvevő csendnek és a kellemes fénysugaraknak.

Ajándékutalvány

massage voucher

Aktuális ajánlataink


Töltődjön fel nálunk! Exkluzív és terápiás masszázsok, kényeztető arckezelések, fris-
sítő testradírok, elegáns teaház, fürdő- és szaunavilág! Ne hagyja ki különleges akciós ajánlatainkat sem!
További részletek...

Galéria

Elérhetőségeink

Magnolia Day Spa
H-1054 Budapest,
Zoltán utca 3.

[telefon] +36 1 269 0610
[e-mail] info@magnoliadayspa.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – Vasárnap: 09.00-21.00
Copyright © 2011 magnoliadayspa.hu Minden jog fenntartva.