Google+

Misztikus masszázsok, kezeléscsomagok

Utazzon velünk a varázslatos keletre, ősi kultúrákba, egzotikus trópusi tájakra! Élje át, ahogy testét, lelkét és szellemét életerővel töltik meg az ősi indiai, ayurveda kezelések. Fedezze fel a csokoládé, a szója, a méz érzéki simítását. Élvezze a bambuszerdő susogását, a keleti olajok forró érintését, a fűszeres gyümölcsök élénkítő erejét, merüljön el a török fürdők bársonyos pezsgésében. Engedje, hogy átölelje az ősi titok, a trópusi szigetek bujasága, élje át újra az ismeretlen izgalmát.


Chakra Dharma - Az energiaközpontok rezgéseA gyógyítás egyik ősi művészetének, a kristály- és drágakőgyógyászatnak titkát osztjuk meg Önnel ebben a rituáléban.

Érezze bőrén a misztikus tájak lávaköveinek simogató, meleget adó rezgését. Élje át, ahogyan a kövek rezgése harmonizálja, tisztítja és megnyitja energiaközpontjait. Tapasztalja meg, ahogyan testében szabad út tárul fel az életerő, a chi számára, hogy egész testét átjárja a megújulás, a harmónia és a nyugalom.

A teljesség megtapasztalásában segítségére lesz a háttérből beszűrődő éteri zene, a gyertyák fénye, a kristályinga és a testét simogató illatos növényi és esszenciális olajkeverék (mogyoró, napraforgó, édesnarancs, levendula, geránium és rózsafa olajok).

90 perc

19900 Ft

Vissza a lap tetejére...Pindasweda – az 5 elem játékaEngedje meg az élet 5 elemének, hogy megajándékozza Önt azzal az energiával, amelyre a legnagyobb szüksége van.

A FÖLD elhozza Önnek a stabilitást,
a VÍZ felkínálja a változtatás lehetőségét,
a TŰZ megadja az átalakításhoz szükséges energiát,
a LEVEGŐ mozgást gerjeszt és
az ÉTER létre hívja kívánságát!

A rituálé során megtapasztalja a nyugalom, a harmónia és a biztonság teljességét.

Gyógynövényekkel teli, langyos olajjal átitatott, finom tapintású, kellemesen meleg, kis zsákocskákkal gyengéden átmasszírozzuk egész testét.

A masszázs hullámszerű, ringó mozgása, a háttér megnyugtató zenéje, a testét körbeburkoló melegség szinte álomba fogja ringatni. Az illóolajok illatának (szantálfa, édesnarancs, rozmaring, levendula) köszönhetően elutazik lelkének, szellemének eddig még ismeretlen birodalmába.

60 perc

17900 Ft

Vissza a lap tetejére...Loka Sodi – A bolygók ösvényeCsillagövi jegyének megfelelő aromagyertya illata indítja el Önt a bolygók ösvényén, ahol a szférák zenéjét hallatja Önnel az univerzum. Mindeközben sheavajas, édesmandula és kókuszolajos simogatás ébreszti fel érzékeit a gyertyák fényárjában. A bolygók ereje testének minden egyes sejtjét regenerálja, és energiával tölti fel. Lelke és szelleme finom fürdőt vesz a kozmosz teljességében.

60 perc

16900 Ft

Vissza a lap tetejére...Shirodhara – a harmadik szem ébredéseA Shirodhara kezelés alapja az ezeréves indiai ayurvéda tudomány. Szanszkrit nyelven "Shir" fejet jelent, a "Dhara" szó a “folyni” ige megfelelője.

A Shirodhara egy nagyon kellemes, életenergiával feltöltő, lelket megszépítő rituálé, amely során langyos olajcseppek lassan folydogálnak homlokára, a harmadik szeméhez. Mindeközben gyengéd indiai fejmasszázs segít ellazulni és az energia áramoltatással feloldódnak a stressz által okozott lelki, fizikai és szellemi blokkok.

Spirituális felfogás szerint harmadik szemünk a lelkünk lakhelye. Felébresztésével kapcsolatot tudunk teremteni spirituális világokkal, élesíthetjük megérzéseinket, érzékelésünket. Segít feldolgozni, megérteni mélyről feltörő érzelmeinket, legyen az harag, düh vagy félelem.

30 perc

13900 Ft

Vissza a lap tetejére...Abhayanga– a masszázsok királynője

Az ősi indiai, ayurvédikus teljes testmasszást méltán nevezik a masszázsok királynőjének. A kezelés során előmelegített, magas gyógynövény-koncentrátum tartalmú olajjal masszírozzuk testét, hogy egyensúlyba kerüljön Önmagával és az Önt körülvevő világgal.

A Marma pont (köldöktájon, 72 000 idegpálya találkozási pontja) stimulálásával kezdődik a kezelés, amely beindítja a méregtelenítés és az energia áramlásának folyamatát. Az energiapályák mentén haladó olajos mozdulatok megnyugtatják idegrendszerét, erősítik immunrendszerét és harmonizálják szerveinek működését.

75 perc

19900 Ft

Vissza a lap tetejére...Indiai alkonyat

Fedezze fel a Gangesz vidékéről származó, indiai rituálé varázslatos pillanatait.
A magvak, gyógynövények, olajok (mustármag, gyömbér, narancs, szantálfa olaj) keverékéből összeállított peeling-et a „masszázsok királynőjének” simító mozdulatai követik. A rituálé zárásaként a harmadik szem ébredésével ajándékozzuk meg, amely során meleg olaj folyik homlokára és gyengéd indiai fejmasszázzsal kényeztetjük.

120 perc

35900 Ft

Vissza a lap tetejére...

Ajándékutalvány

masszázs ajándékutalvány

Aktuális ajánlataink


Töltődjön fel nálunk! Exkluzív és terápiás masszázsok, kényeztető arckezelések, fris-
sítő testradírok, elegáns teaház, fürdő- és szaunavilág! Ne hagyja ki különleges akciós ajánlatainkat sem!
További részletek...

Galéria

Elérhetőségeink

Magnolia Day Spa
H-1054 Budapest,
Zoltán utca 3.

[telefon] +36 1 269 0610
[e-mail] info@magnoliadayspa.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – Vasárnap: 09.00-21.00
Copyright © 2011 magnoliadayspa.hu Minden jog fenntartva.