Google+

SpaRitual® kezelések

A szépség nem más, mint a test, a lélek és a szellem harmóniájának spontán kifejeződése.

„A SpaRitual filozófiát vallók belső énjük kiteljesítésére összpontosítanak, ebből merítenek ihletet és lendületet, összhangban élnek önmagukkal és szeretteikkel.”

„A SpaRitual nem csak egy környezettudatos spa termékcsalád, hanem egy életmód. Ha a SpaRitual-t választod, egy holisztikus, környezettudatos szépségápolási mozgalmat támogatsz. - Shel Pink, a SpaRitual alapítója

A SpaRitual készítmények olyan finom illatanyagokat tartalmaznak, amelyek terápiás jelleggel hatnak egyes csakrák harmonikus egyensúlyára. A SpaRitual alapanyagok között a világ minden tájáról beszerzett vegán összetevőket találunk, köztük ritka növényi eszenciákat is. Az alapanyagok még nyomokban sem tartalmaznak mesterséges színezékeket, parabeneket, káros tartósítószereket vagy kőolajszármazékokat.


Aura Balance Spa manikűr rituáléEz az aromaterápiás kezelés a test teljes csakrarendszerét egyensúlyba hozza. A mikroalgákat és az Indonéziában vadon betakarított gyömbér olajat tartalmazó fürdősó gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket. A gyömbér aromaterápiás tulajdonságát fokozza az a nyugtató kézmasszázs, amely során egy olyan terápiás keveréket használunk, amelyben a kínai jázminolajon kívül organikus aloe, sheavaj, szezámmag-, olíva-, avokádóolaj, valamint A és E vitaminok segítik, hogy a bőr üdévé és bársonyossá váljék. A rituálét a körmök lakkozásával zárjuk.

70 perc

12500 Ft

Vissza a lap tetejére...Aura Balance Spa pedikűr rituáléEz az aromaterápiás kezelés a test teljes csakrarendszerét egyensúlyba hozza. A mikroalgákat és az Indonéziában vadon betakarított gyömbér olajat tartalmazó fürdősó gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket. A gyömbér aromaterápiás tulajdonságát fokozza az a nyugtató lábmasszázs, amely során egy olyan terápiás keveréket használunk, amelyben a kínai jázminolajon kívül organikus aloe, sheavaj, szezámmag-, olíva-, avokádóolaj, valamint A és E vitaminok segítik, hogy a bőr üdévé és bársonyossá váljék. A rituálét a körmök lakkozásával zárjuk.

70 perc

13500 Ft

Vissza a lap tetejére...Aura Balance Spa Duo rituálé

Kényeztesse kezét és lábát egyszerre az Aura Balance Spa manikűr és pedikűr rituáléval.

120 perc

24000 Ft

Vissza a lap tetejére...

Ajándékutalvány

masszázs ajándékutalvány

Aktuális ajánlataink


Töltődjön fel nálunk! Exkluzív és terápiás masszázsok, kényeztető arckezelések, fris-
sítő testradírok, elegáns teaház, fürdő- és szaunavilág! Ne hagyja ki különleges akciós ajánlatainkat sem!
További részletek...

Galéria

Elérhetőségeink

Magnolia Day Spa
H-1054 Budapest,
Zoltán utca 3.

[telefon] +36 1 269 0610
[e-mail] info@magnoliadayspa.hu

Nyitva tartás:
Hétfő – Vasárnap: 09.00-21.00
Copyright © 2011 magnoliadayspa.hu Minden jog fenntartva.